søndag den 23. januar 2011

Café Royal Copenhagen










Er du ret så tosset med kage af den gode, fyldige slags, hvor der ikke er sparet på råvarerne eller mængden, så skal du slå dig ned på Café Royal Copenhagen, der ligger på strøget. Foruden adskillige kager har de et stort udvalg af the, og er du mere til kaffe, kakao eller chai the er det også på menukortet. Alt serveres i/på porcelæn fra Royal Copenhagen, så selv din mormor ville hvine af begejstring ;-)

Vi fik bær-crumble-cake, gulerods/chokoladekage med citruscreme på toppen, hyldeblomstsaft og chai the. Deres chaite kan varmt anbefales, da det er en af de meget cremede en af slagsen og ikke det der vandsjask som nogle caféer serverer. Og beder du om det kan du få en ekstra lille kande, så du selv kan bestemme hvor stærk din chai-the skal være :-)

Hos Café Royal Copenhagen er der højt til loftet. Både rent fysisk, men også hvad indretningen angår. Det er et modigt og finurligt univers sammensat af klassisk design, vintagefund og moderne nipsting, så det er en fornøjelse bare at sidde og iagttage de interessante omgivelser. Desuden skaber det kongelige porscelæn en lidt hjemlig atmosfære a la 'hjemme hos mormor'.

Hvis du spørger mig, er det i hvert fald et visit værd, men kom sulten for ellers går du hurtig kold på deres smagfulde kager ;-)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar