onsdag den 16. februar 2011
Hjemmelavet Granola
Hold k*ft det er koldt!!! Og for lige at gøre det hele endnu koldere, så mistede jeg mine elskede, stribede, tykke og mest varme luffer i Føtex (luffernes bamudatrekant) i dag... Grrr...
Nå men, det er ikke fordi bloggen her skal drukne i opskrifter, men i den her kulde hører der sig ligesom mad til - en slags måde at gå i vinterhi på om I vil. Og hvad bedre at gå i hi med end en god omgang hjemmelavet granola aka müsli :-) Her er en ad hoc-opskrift som jeg gav mig i kast med for nogle uger siden.
Indgredienser:
Græskarkerner
Sesamfrø
Rosiner
Mandler
Hørfrø
Havregryn
Kanel
Kokosflager/mel
Lys Agave sirup el./og akaciehonning
Du kan også tilsætte solsikkefrø og andre nødder eller tørrede frugter, men så skal du nok holde lidt igen med sirup/honning, da tørrede frugter i sig selv indeholder en del sødme.
Alle ingredienserne tørristes på en pande og du tilsætter sirup/honning og kanel efter smag. Pas på ikke at give din müsliblanding for lang tid. Blandingen afkøles på et stykke bagepapir og når helt afkølet kan den opbevares i en lufttæt beholder.
Etiketter:
HAPS
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar