onsdag den 16. februar 2011

Hjemmelavet Granola







Hold k*ft det er koldt!!! Og for lige at gøre det hele endnu koldere, så mistede jeg mine elskede, stribede, tykke og mest varme luffer i Føtex (luffernes bamudatrekant) i dag... Grrr...

Nå men, det er ikke fordi bloggen her skal drukne i opskrifter, men i den her kulde hører der sig ligesom mad til - en slags måde at gå i vinterhi på om I vil. Og hvad bedre at gå i hi med end en god omgang hjemmelavet granola aka müsli :-) Her er en ad hoc-opskrift som jeg gav mig i kast med for nogle uger siden.

Indgredienser:


Græskarkerner
Sesamfrø
Rosiner
Mandler
Hørfrø
Havregryn
Kanel
Kokosflager/mel
Lys Agave sirup el./og akaciehonning

Du kan også tilsætte solsikkefrø og andre nødder eller tørrede frugter, men så skal du nok holde lidt igen med sirup/honning, da tørrede frugter i sig selv indeholder en del sødme.

Alle ingredienserne tørristes på en pande og du tilsætter sirup/honning og kanel efter smag. Pas på ikke at give din müsliblanding for lang tid. Blandingen afkøles på et stykke bagepapir og når helt afkølet kan den opbevares i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar