tirsdag den 1. februar 2011

En lille, lækker sag
Har I smagt chokolademandlerne fra Summerbird? Ved godt at de ikke er breaking news, men jeg havde først fornøjelsen af at smage dem i går i Magasins Mad og Vin. Og hold da helt op hvor blev min veninde og jeg glædeligt overrasket.

Vi smagte deres lakridsmandler, som iøvrigt er Summerbirds mest populære smagsvariant, som er en mandel overtrukket med hvid chokolade og overdækket med/rullet i lakridspulver. Nammenams hvor englene sang. Derudover smagte vi deres mandler med hvid the-smag, der var let syrlige i det, deres mint mandler og hindbærmandler. Alle varianterne på nær hindbærmandlerne var en favorit hos mig :-)

Desværre koster en lille pose med 100 g 42 kr, så jeg købte ikke nogle i går, men jeg skal have fat i en pose i den nærmeste fremtid, for kvaliteten er så fremragende, at jeg alligevel ikke kan spise mere end max 3 okay 5 mandler pr gang ;-)

Hvis du ikke har smagt dem, så skynd dig ind og find din helt egen favorit vha. smagsprøverne.4 kommentarer:

 1. Dem med lakrids og hvid chokolade er mine yndlings!!!! De er SÅ gode!

  SvarSlet
 2. Haha... din bandit ;-) Har du så også smagt Bülows lakridser der er overtrukket med chokolade? :-)

  SvarSlet
 3. Ja, de er også SÅ gode!!!!!! Men jeg er faktisk mere til Sommerbirds! Har vist faktisk nogle Bülows i skuffen, nu du siger det. Kevin fik dem i firmagave!

  SvarSlet
 4. Dem med lakrids are mine all time fav... man kan kun sige M.U.M.S, når man får fingrene i dem ;-)

  SvarSlet