fredag den 28. januar 2011

Independent Magazines

 Covers fra S Magazine

         


  Covers fra Wonderland MagazineSider fra Bitch Slap. Kalaset på Nansensgade har bl.a. et eksemplar du kan smugkigge i:-)


Er du træt af at læse i de samme magasiner måned efter måned og synes du efterhånden at de alle skriver om det samme eller inteviewer de samme individer på skift, så trænger du måske til en ordentlig omgang BITCHSLAP? ;-)

Bitchslap, S Magazine og Wonderland er nemlig 3 helt unikke magasiner der udgives uafhængigt af den ellers så veletablerede magasinbranche. Det betyder at skaberne af magasinerne selv poster tid, penge og mere tid aka søvnløshed i udgivelserne og at alle fotografer, modeller, øvrige kunstnere, og annoncører primært arbejder pro bono. Til gengæld får fotograferne komplet kreativ frihed, som efterhånden er en mangelvare i den branche, og det kommer der nogle interessante, smukke og løsslupne billeder og rå artikler ud af.


Bitchslap, der har eksisteret siden 2004, er gratis og trykkes i 10.000 eksemplarer to gange årligt, og det er et undergrundsmagasin der giver et råt og upoleret indblik i street kultur, grafittikunst, og skatermiljø. Det er gratis at få Bitchslap :-)

S Magazine koster 125 kr. og udkommer to gange årligt og trykkes i 40.000 eksemplarer. Det er et magasin med fotokunst og modeserier i en meget nøgen udgave af slagsen, da de fleste modeller er afklædte hvis ikke helt nøgne og det skaber et ret så erotisk eller løssluppent magasin (siden 2005).

Wonderland Magazine er et friskt pust af et modemagasin der ligesom de to andre magasiner tør gå sine egne kreative veje og har gjort det siden 2005. Det trykkes i 6.000 eksemplarer, og har hidtil været gratis, men skal til at koste penge.


Pst... jeg har kun selv fået et flygtigt kig i Bitchslap, men jeg ku' li' hvad jeg så :-) Og jeg skal snarest muligt ud og have fingrene i både S Magazine og Wonderland Magazine, da de virker som to æstetiske snick snacks :)

Hvis nogen af jer har erfaring med nogle af magasinerne er jeg meget spændt på at høre hvad I synes om dem??? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar