tirsdag den 21. december 2010

Rings that Rock Part 2


Efter en opfordring om at finde ringe der ikke vælter SU-budgetet vender jeg nu stærkt tilbage med ringe der vil pryde din hånd uden at du er nødt til at pansætte dine fingre eller andre legemsdele, for at få råd til dem.

Jeg har fremtryllet to gallerier; et med ringe der er pryddet med sten og et andet galleri der viser lidt mere bling bling-agtige ringe på den humoristisk og mere hverdags-agtige måde (men de kan selvfølgelig også bruges til fest). Jeg synes selv, at de allesammen er ret fine alt efter hvad humør man er i =) Dog må jeg nok indrømme at jeg selv lige pt er blevet ret vild med ringene med sten, da jeg synes ringe godt må fylde lidt i gadebilledet. Men jeg kan også sagtens forestille mig at bære peace-ringen... og de andre...hihi ;)

Alle ringene (fra 6 pund og op efter) er at finde på: http://www.asos.com/Women/Jewellery/Rings/Cat/pgecategory.aspx?cid=11407#pge=0&pgeSize=200&sort=-1&parentID=-1


PS: Det skal lige siges at Asos også har ringe der er mere rå i looket end dem jeg har valgt ud...fx den her flotte sag af en finger-brynje;-)

2 kommentarer:

  1. Det er også über cool :) - lidt a la marc jacobs - and it's yours darling;)

    SvarSlet