fredag den 5. november 2010

Se min kjole...Har du fundet din nytårskjole endnu? Der er i hvert fald masser af festlige lejligheder i den forestående tid, som gør en ny kjole helt uundværlig;) Sort er jo altid klassisk smukt og kan med det rigtige snit sige mere end tusind mønstre og farver, men midnatsblå er også en af mine favoritter, fordi den farve er rigtig elegant og farverig uden at være prangende. Men men men... jeg er også en sucker for pudderfarver, da det kan give det mest sarte, feminine og delikate look. Og hvis der så ovenikøbet går lidt ballarina eller svanesøen i den, så er jeg ofte helt solgt:) Et unikt print eller en festlig pallietsag er dog heller ikke at kimse af;)

Den lange sorte kjole med blondedetaljer minder lidt om den sorte elegante kjole som Audrey Tautou bar i Coco før Chanel i en dansescene - meget enkel og yndig.

Den sorte og pudderfarvede ballarinakjole med strutskørt skriger bare Carrie fra SATC kombineret med svanesøen - I like:)

Den habit-lignende midnatsblå pallietkjole er fra French Connection og bibringer den feminine silhuet lidt sexet maskulinitet.
Den femte kjole fås både i midnatsblå og pudderrosa og minde rigen lidt om svanesøen. Flot i begge farver:)

Den korte kjole med print er frisk, anderledes og flot i sig selv uden alt for mange accessories.

Den sorte stropløse kjole er en vintage-agtig kjole a la 50'erne, og den er virkelig raffineret i sig selv, men med de rigtige accessories til vil den kunne nå nye højder:)

Den sidste kjole, som jeg har valgt ud i denne omgang, er en midnatsblå kjole med snoninger. Den er fræk på den sofistikerede måde med lækre detaljer.

Alle kjolerne er fundet på http://www.asos.com/default.aspx?r=2
Find din helt egen og lad dig inspirere af de utallige looks:)

God fredag og god kjole-jagt:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar