torsdag den 4. november 2010

Coco Chanel

Billede lånt fra whynotblog.com
Filmen Coco før Chanel er ikke nogen nyhed -det ved jeg såmænd godt;) Men jeg har først lige fået set den, og er altså blevet helt fascineret af Coco Chanels stil, elegance og underspillede sexiness;) Coco Chanel var en dame, der turde gå sine egne veje, skille sig ud fra mængden og klæde sig efter komfort og egen idéer om hvad der var chickt i stedet for at følge tidens og ikke mindst mandens ideal om hvordan en kvinde skulle klæde sig. Hun var ganske enkelt nyskabende for sin tid!

Coco Chanel, i filmen spillet af Audrey Tautou, forstod at en kvinde der klædte sig i en maskulin silhuet kunne fremstå endnu mere feminin end en kvinde i de største skørter. Billederne jeg har fundet her viser fine eksempler på både den sofistikeret maskuline og sexede påklædning såvel som den meget damede påklædning med enkelt tætsidende klæder og de karakteristiske hvide perler om halsen. Gotta love it;)

Lad jer inspirere af billederne og kast jer gerne ud i at se filmen, da den (omend lidt lang) viser et fint tidsbillede såvel som den tegner et stærkt kvindeportræt af en modig kvinde med sin helt egen stil:)

Billeder lånt fra nettet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar