fredag den 29. oktober 2010

Show Me the Money!


Ser din sparegris heller ikke så fed og vedltilfreds ud, så burde du tilmelde dig sweetdeals.dk og downtown.dk, for så vil du hver dag få tilsendt et godt tilbud til din mail. Det kan være middage, brunch, message, teater, rejser m.m. til halv pris. Der er ikke nogen fidus ved det - det gælder bare om at et vist antal mennesker skal have købt tilbuddet før det træder i kraft. Fx skal 100 mennesker købe en sushimiddag før du får den til halv pris. Hvis der ikke er nok mennesker der køber tilbuddet, så bliver handlen annulleret og der bliver IKKE trukket nogle penge fra din konto.

Jeg har for første gang i dag fx benyttet mig af et tilbud fra downtown på en stor sushimenu til to for kun 181 kr:) Når handelen så bliver aktiveret dagen efter kan man indløse sit køb ved blot at oplyse et nr. man får tilsendt.

Læs meget mere om det hele på henholdsvis http://www.downtown.dk/ og http://www.sweetdeal.dk/

Begge sites findes vist også i jylland, så det er hele det ganske land der får fornøjelsen af gode tilbud:)

Det betaler sig!:)

Desuden findes der en bog, som I måske allerede ved, der hedder two for one, som indeholder en masse gode tilbud i form af kuponner til alverdens københavnske tilbud (middage, kulturoplevelser m.m.). Jeg har ikke selv erfaring med bogen, men har hørt fra andre at det er rigtig gode tilbud. Den kan købes hos din boghandler:) Måske skulle du kaste dig ud i det?

1 kommentar: