mandag den 28. oktober 2013

Homemade potato chips — No fat or oil

         Credits: m-u-m-s.blogspot.dk

Hjemmelavede chips UDEN fedt eller olie er bare vold-lækre og har du ikke prøvet at lave chips selv, er det nu du skal gi' den gas.

Sådan gør du:

Skær kartofler i meget tynde skiver.
Læg dem på en bageplade. Kun i ét lag, for ellers bliver de ikke sprøde. Drys med havsalt og friskkværnet peber. Bag dem i 15-20 min ved 200 grader. Hold øje! 
Et voila, så er der lækre, sprøde chips UDEN fedt eller olie :-)

                  ****************

Homemade chips without fat or oil are sooooo easy to make that there is no excuse why you shouldn't make your own.

How to:
Grab patatoes, cut them in really thin slices, sprinkle them with sea salt and peber, and put them in the oven (see picture bellow).
Bake them in 15-20 min at 200 degrees (Danish meassurement), and eat them with a big smile on your face knowing that you're not filling your stomach with useless and unhealthy fat.

Bon appetit!

         Credits: m-u-m-s.blogspot.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar