onsdag den 8. juni 2011

How to eat chocolate...

Pacari råder dig til at se, dufte, røre og smage på chokoladen...


Umiddelbart virker det jo helt tosset, at der findes en manual til hvordan man spiser chokolade, men det gør der altså. Faktisk er det Pacari Raw Chocolate 70% (økologisk chokolade fra Equador) der har trykt en lille smags-guide a la how to eat chocolate på chokoladens indpakning.

Det kan jo virke lidt fjollet, men ved I hvad, det er slet ikke så ringe. Faktisk fulgte jeg deres lille smagsguide bare for sjov, og det gjorde, at det blev en helt smagsoplevelse at spise et stykke af deres 70 % rå chokolade. Og jeg må tilføje en  meget delikat én af slagsen :)

Så næste gang i sætter tænderne i et stykke chokolade, kan jeg anbefale jer at se, dufte, smelte og smage på chokoladen, så I bliver mere opmærksom på chokoladens noter og nuancer. Chokolade er jo, som med så meget andet (vin, kaffe osv), en hel videnskab i sig selv.

 Pacaris 70% raw ecological chocolate smagte virkelig udsøgt, så den kan jeg klart anbefale jer omend den er lidt pricy (42 kr for 50 g). Men netop fordi den er så smagsfuld og aromatisk holder den i lang tid:)

Jeg har købt min i en specialitetskøbmand her på Nørrebro (Stefansgade), men I kan sikkert få fingrene i Pacari chokolade i fx Magasins Mad og Vin osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar