onsdag den 9. februar 2011

Mars og Woody
Jeg tømte lige en Fona i dag, fordi jeg midlertidigt er ramt af en meget sjælden form for Woody Allen-virus kaldet Woodynitis der er udløst af at jeg har set Vicky, Christina, Barcelona og filmen Mig og Melody (som er et must see!);-) Derfor måtte jeg selvfølgelig lige eje Annie Hall, Manhattan og Melinda, Melinda:-)

Derudover har jeg en kronisk kærlighed-titis til musik, fordi musik er magisk. Det kan ændre ens humør på et splitsekund! I øjeblikket er jeg helt og aldeles vildt med Bruno Mars' nummer Grenade - synes det er intenst og råt, og hans stemmes hæshed fungerer rigtig godt med beatets passionerede påståelighed (som dog nok bedst fornemmes i radio-versionen og ikke den live/akustiske version, som jeg viser her, men synes ikke musikvideoen var så fed ;-)). Og så er Mars' vokal virkelig stærk! Måske Bruno Mars bliver den nye M.J? Lyt selv og vurder hans skills ;-)

Jeg købte hans album Doo-woops and Hooligans i dag, som også indeholder hittet Just the way you are. Det kan klart anbefales :-)
2 kommentarer:

  1. haha, forleden købte jeg mig og melody, melinda, melinda, annie hall, og glæd dig til at se manhattan, den er også et must :D

    SvarSlet
  2. Hahahah you're kidding me, right?!? Ej, hvor fantastisk :-) Det vil jeg gøre så ;-) Håber også de andre er gode:-)

    SvarSlet