torsdag den 17. februar 2011

Kulturelle tilgodebeviser


En af mine all time yndlingstegninger af Picasso! Elsker det enkle og yndefulde ved den simple streg og den raffinerede kontrast mellem den sorte streg mod det hvide papir :-)En af de små kulturelle perler der ligger og venter på at blive samlet op af dine fine, små hænder i den kommende tid er Louisianas Picasso-udstilling Fred og Frihed, der skulle være en sand fornøjelse ifølge diverse kunstanmeldere. Og jeg tror sgu på dem ;-) Picassos værker kan iagttages fra den 11. feb. til den 29. maj og værkerne, der er inddelt i otte temaer, giver dig indblik i hvilket socialt bevidst, politisk engageret og fredselskende menneske Picasso var.

Udstillingen rummer intet mindre end 50 oliemalerier og en større samling tegninger (som uden tvivl er min favorit blandt hans udtryksformer) foruden diverse litografiske tryk, keramiske værker og plakater.

Læs mere om Picasse og udstillingen her


  
En anden lille kuturel perle du kan suge til dig er en musikalsk en af slagsen. Operaen i Kbh opfører nemlig Romeo og Julie! Så kender du (ligesom mig...shhhh) kun den filmiske version med Leonardo Dicaprio og har du kun snuset til Shakespears version, så var det måske en idé at snuppe en ny opsætning i form af en opera for at få gjort kål på en all time hjerte-smerte-klassiker ;-) Romeo og Julie kører til og med den 11. april. Billetpriserne (95 kr -745 kr) afhænger af hvor i salen du vælger at sidde.
Bestil billetter og læs mere her

 ***

Foruden disse to små guldæg er der jo et utal af biografiske oplevelser, koncerter, øvrige museumsudstillinger og restauranter osv der venter på at blive oplevet af netop dig, så selvom foråret lader vente på sig og det er fandens koldt, så er der da håb forude ;-)

God dag :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar