mandag den 7. februar 2011

Dagens guldkorn er...
...Words, words, words - Show me!

De gyldne ord kommer fra Audrey Hepburn, der i My Fair Lady sætter beundreren på plads ved at forklare at ord ikke er godt nok - der skal handling til. Og det gælder jo egentlig i mange af livets henseender ;-)

And now to something completely different ;-) Jeg har været oppe og træne, og der er ikke noget bedre end et dejligt laaaangt varmt bad efter træning. Ahhhh... nu vil jeg sætte mig til rette med lidt hyggelæsning og en god kop the (green balance fra Yogi Tea for at være helt præcis. Den smager virkelig godt af bl.a. hyldeblomst, citrongræs og pebermynte, så den skulle I tage at prøve, hvis I er til den slags).


Håber at I har haft en dejlig mandag!? :-)


Ps: Er jeg den eneste der synes at beundrerens stemme lyder ligesom Stewie fra The Family Guy? - meget pudsigt :-)
2 kommentarer:

  1. Skønt indlæg som altid :-) Must say M.U.M.S at tjekke bloggen ud her er blevet vigtigere end facebook... og det er stort ;-) Synes dine indlæg er rigtige gode fordi det er noget forskelligt hvergang, noget jeg især elsker her på bloggen er måden du skriver på, som VIRKELIG fanger læseren... Keep up the VERY good job ;-) Og mange tak for alle de fantastiske indlæg... keep blogging... ;-)

    SvarSlet
  2. Tusind tusind tak for de søde ord! Det er virkelig dejligt at vide :-) Og mange, mange tak fordi du læser med... det er dejligt! :-)
    God aften...

    SvarSlet