søndag den 9. januar 2011

Summer Girls


De to første billeder er fra Isabell Marants forårskollektion 2011. De to sidste er fra det nye mærke No. 21s forårskollektion 2011.

Forår og sommer 2011 byder bl.a. på blomster, mønstermix, denim, farver, men også den tro væbner hvid i rigelige mængder. Tendensen er at vise masser af ben med korte shorts og nederdele kombineret med en mere tildækket overkrop (skjorter, små jakker osv), eller at vise bar hud for oven kombineret med lidt mere længde forneden. Du skal med andre ord ikke gå all in og rende nøgen rundt, men vælge et fokus og flashe lidt udvalgt hud ;-)

De to første looks er fra Isabel Marants forårskollektion 2011, som efter min mening langt fra er ligeså attråværdig som hendes vinterkollektion, men dog synes jeg, at de to look jeg har valgt ud er virkelig flotte og repræsentative for sommerens look, da de er et godt miks mellem det feminine (blomster, flæser, varme farver) og det lidt mere rå (denim, læderbælter, nettrøje, t-shirt). Jeg er især vild med denimshortsene kombineret med den casual tshirt og den feminine nærmest patchworkagtige jakke :-)

Forårskollektionen fra det forholdsvis nye mærke No. 21 er kun andet udspil fra Alessandro Dell'Acqua (der tidligere designede lingerie) og hans kollektion byder ligesom utallige andre mærker fx Ralph Lauren og Chloé på masser af hvidt. Der er dømt casual, feminin stil med de hvide letgennemsigtige flagrende materialer, der uden tvivl vil stå flot til en lysebrun sommerhud. Men No. 21 viser også eksempler på en stor munter farvelade af blomster, farver og mønstermix i silke på den helt rigtige funky måde, som kun italierne formår ;-)

Mamma mia!, det må godt blive sommer nu ;-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar