fredag den 7. januar 2011

DiddyDirtyMoney - Nyeste musikkøb


Hvis du skal svinge din mås her i weekenden eller bare sidde og vrikke den med nogle veninder/venner, så smæk Last Train To Paris på og få fyret godt op under de R'n'B, elektronica-Hip-Hop beats. Bag albummet står Diddy aka tidligere Puff Daddy og P. Diddy (Whatever;-)! ) og hans crew DirtyMoney, der består af de to kvinder sangeren Dawn og singer-songwriter Kanella. Både på egen hånd og med bidrag fra bl.a. Drake, Usher, Chris Brown, B.I.G, Lil Wayne og Skylar Grey m.fl. er der skabt nogle lækre numre, som man gerne vil høre på repeat. 

Albummet udkom i december, men jeg hørte det først i går og det røg straks med mig hjem, hvilket jeg ikke har fortrudt selvom Soundvenue ikke var helt oppe og kører over udgivelsen. Det er den 5. udgivelse fra Diddys Badboy pladeselskab, og sådan som det svinger bliver det nok ikke det sidste.

Jeg er specielt begejstret for singlerne I hate that you love me (nok det bedste nr.), der glider over i numret Ass on the floor (jaaa, det er den helt store kreativitet og intelligens der ligger bag numrenes titler) med en lige så lækker og velproduceret lyd. Someone to love, Hate you now, Hello Good Morning og Coming Home med Skylar Greys fløjelsbløde vokal er ligeledes en fryd for ørekanalerne, så selv den største pop/R'n'B-hater må overgive sig og lade kropsdelene bevæge sig i takt med de soulede beats. På trods af at ord som FUCK og motherfucker er en veludviklet del af DiddyDirtyMoneys ordforråd, så er beatsene, lyden og vokalerne så veludviklet og gennemført dybfølt at Last Train to Paris er en KEEPER ;-)


Psst... Minder lidt om Timbalands og Missy Elliots beats og nogle af vokalerne bringer én tilbage til Brandys sprøde soulstemme. OG det kan IKKE anbefales at se videoerne til DiddyDirtyMoneys musik, for det ødelægger musikkens renhed og kvalitet, så du advaret ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar