mandag den 13. december 2010

Witchery - Puts a Spell on You!

Et lille udsnit af deres fab home collection i fløjelsbløde materialer og delikate farver:)


Et meget lille udsnit af Witchery's udbud af accessories - her i safari nuancer. De havde også et helt bord med minimalistiske flade sandaler i pangfarver som fx lilla eller pink, da de har sommer nu.


I New Zealand fandt min veninde og jeg det helt fantastiske brand; Witchery:) Det er enkelt, feminint og klassisk design med et moderne twist og nogle af deres ting minder lidt om danske COS mens andre (især deres accesories minder lidt om Zara). Witchery har både en hverdags/fest-kollektion og en home kollektion og altsammen i en lækker kvalitet til rimelige priser:)

Home kollektionen byder bl.a. på t-shirts, bukser, bluser, cardigans og undertøj i blødt, lækkert materiale, der smyger sig om kroppen, i fine nuancer som sort, hvid, grå, beige og rosa. Desuden kunne man købe velduftende luksuriøse duftlys. Deres hverdags-kollektion indebærer også et bredt udvalg af fine tasker, clutches og punge, minimalistiske sandaler, feminine ballerinaer og diverse smykker (halskæder, armbånd, ringe og øreringe) og hår-accessories.

Det hjælper selvfølgelig heller ikke på ens ferie-budget, at Witchery-butikkerne har udsalg på alt deres efterårs/vintertøj, da de jo har sommertøjet på hylderne nu. Hold op, vi fik julelys i øjnene og endte med bl.a. at købe en cremefarvet silkebluse, lækre bløde basic t-shirts med et twist (grå og hvid), en dejlig varm, sort strikcardigan med bølgende revers...ahhhh:)

PS beklager at jeg ikke har flere billeder fra de mange Witchery-butikker vi besøgte i NZ, men tror simpelthen der gik lidt shopaholic i den snarere end papparazzi;) Men håber I får bare et lille indtryk af hvor fedt det her mærke er. Jeg kan evt. blogge nogle billeder at det tøj vi købte for bedre at vise mærkets stil;)

Se mere tøj fra Witchery her: http://www.witchery.com.au/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar