mandag den 8. november 2010

New ZealandI morgen aften rejser jeg til New Zealand!:) Jeg har aldrig været der før, så jeg glæder mig virkelig meget og det bliver så spændende at opleve et land jeg forestiller mig er så anderledes end hvad jeg tidligere har besøgt. Billederne giver et indtryk af hvor guddommelig smuk deres natur synes at fremstå og det er bl.a. også en af grundene til at jeg glæder mig.

Glæder mig til at skulle svømme med Flipper og hans crew, se selvlysende orme i grotter, bade i bølgen blå og stikke fusserne i deres varme kilder. Og hvem ved hvad ellers;)

Bonus er at New Zealand sjovt nok laver New Zealand Boots, som jeg er helt vilde med. Varme, praktiske og behagelige at have på:) Jeg har købt to par herhjemme i DK gennem tiden og slidt dem op og de er altså ikke helt billige, så jeg glæder mig meget til at købe dem til ca. halvpris hvis ikke billigere i New Zealand, hvis jeg kan få opstøvet en forhandler:)

Jeg vil forsøge at blogge derovre fra (fordi det denne gang ikke kun drejer sig om en uge jeg er væk;)), så tjek lige bloggen en gang imellem;)

Pas på jer selv mens jeg er væk:)


Bonusinfo: Vidste I at delfiner faktisk er det eneste dyr i verden der nyder sex ligeså meget som mennesker?! Det ændrer ligesom ens opfattelse af delfiner, ikke sandt;)

1 kommentar:

  1. Det ser fantastisk ud! Jeg glæder mig til at se billeder! Hav en fantastisk tur og prøv at blogge en gang imellem, så vi ikke kommer til at savner dig alt for meget!

    SvarSlet