Credits: m-u-m-s.blogspot.dk
Hjemmelavede chips UDEN fedt eller olie er bare vold-lækre og har du ikke prøvet at lave chips selv, er det nu du skal gi' den gas.
Sådan gør du:
Skær kartofler i meget tynde skiver.
Læg dem på en bageplade. Kun i ét lag, for ellers bliver de ikke sprøde. Drys med havsalt og friskkværnet peber. Bag dem i 15-20 min ved 200 grader. Hold øje!
Et voila, så er der lækre, sprøde chips UDEN fedt eller olie :-)
****************
Homemade chips without fat or oil are sooooo easy to make that there is no excuse why you shouldn't make your own.
How to:
Grab patatoes, cut them in really thin slices, sprinkle them with sea salt and peber, and put them in the oven (see picture bellow).
Bake them in 15-20 min at 200 degrees (Danish meassurement), and eat them with a big smile on your face knowing that you're not filling your stomach with useless and unhealthy fat.
Bon appetit!
Credits: m-u-m-s.blogspot.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar